SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med upraviteljem spletnega portala in uporabniki. Upravitelj spletnega portala www.darima.si je podjetje Darima d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 5, 2000 Maribor. Registriran kot davčni zavezanec, vpisan v register pod ID za DDV: SI12151726

Naša spletna stran je v celoti namenjena predstavitvi naših izdelkov. Spletna stran je namenjena izključno podjetjem, ki ji, želimo na dosegljiv in hiter način ponuditi čim večjo izbiro poslovnih in promocijskih daril po ugodnih cenah.

Vse cene izdelkov so v EUR in ne vključujejo 22% DDV. Cene veljajo v času objave akcije izdelka oziroma do razprodaje zalog.

Naročanje artiklov

S potrditvijo naročila je uporabnik potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletnega portala.

Ob izbranem izdelku pritisnite ikono ”V košarico” ali pa potegnite izbran artikel v nakupovalno košarico. Pri izboru posameznega izdelka bo sistem samodejno nalagal izbrane izdelke v nakupovalno košarico. V nakupovalni košarici se bodo takoj zabeležili izbrani izdelki in količina izdelkov, ki jih lahko vedno spreminjate ali izvedete nakup do konca. Ko nakup zaključite, kliknete gumb ”Naprej na plačilo”. Odpre se okno z listo izbranih artiklov in skupno ceno z DDV in brez DDV. Če ste s seznamom zadovoljni, kliknite na gumb “plačilo”. Odpre se okno kamor napišete samo e-mail naslov vašega podjetja in naziv vašega podjetja. V NOBENEM PRIMERU NE VPISUJTE SVOJIH OSEBNIH PODATKOV ALI OSEBNEGA E-MAIL NASLOVA. Osebnih podatkov ne shranjujemo ali kakorkoli drugače uporabljamo.

S pritiskom na Oddaj naročilo, boste oddali naročilo povpraševanja o željenem blagu. Po prejetju vaše poizvedbe, vas bomo takoj kot je mogoče o nadaljnih postopkih obvestili na elektronski naslov vašega podjetja.

Artikle bomo dobavili šele po prejetju sredstev na naš TRR ali pa po povzetju.

Končna določila

Uporabnik ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletnega portala www.darima.si in da se z njimi strinja. Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno sodišče v Mariboru. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, slikah in napisanem besedilu. Nekatere slike na portalu so lahko simbolične.

Želimo Vam uspešno in zadovoljno nakupovanje poslovnih in promocijskih daril,

Ekipa Darima d.o.o.